Cipőt is próba nélkül vásárol?

Vajon mennyire fogja szeretni azt a drága pénzen megvásárolt cipőt, amelyről elfelejtették közölni, hogy esőben nem használható és még felpróbálni sem volt lehetősége? (Ugye ismerős helyzet?)

Önnel vagy ismerősével is bizonyára előfordult már, hogy a vásárlást követően szembesült azzal a sajnálatos ténnyel, nem azt kapta, amire valójában vágyott és adott ki erre nem kevés pénzt. Az íjászat, sokrétűségéből adódóan tipikusan ilyen terület, ahol ehhez hasonló problémák adódhatnak, amennyiben a vásárlást nem előzi meg teljeskörű tanácsadás és tájékoztatás. Ezeknek olyan személytől kell származnia, aki az íjászat területén valós elméleti ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik. A megfelelő tanácsadás mellett kiemelt fontossággal bír a termékek kipróbálási lehetőségének biztosítása. Hogy miért?
Egyrészt azért, mert ha Ön még nem rendelkezik konkrét elképzelésekkel, akkor a különböző eszközök kipróbálásának és összehasonlításának lehetősége segíthet az Ön számára legmegfelelőbb termék kiválasztásában.
Másrészt azért, mert ha Ön már pontosan tudja, hogy melyik terméket szeretné, úgy a kipróbálást követően megbizonyosodhat arról, hogy a termék az igényeinek valóban megfelel-e vagy inkább másra van szüksége.
Harmadrészt az Ön testi épsége miatt, ugyanis például az íjak esetében abszolút nem mindegy, hogy milyen erejű íj kerül kiválasztásra. A túlzottan erős íj használata hosszútávon testi károsodást (pl. vállak) okozhat, illetve főleg kezdőknél az erős íj gátolhatja a helyes technika elsajátítását.

Mi a megoldás?

Üzletünk minden esetben lehetőséget biztosít arra, hogy a megvásárolni kívánt terméket Ön - minden további kötelezettség nélkül - kipróbálhassa, és így megalapozottabb döntést tudjon hozni a vásárlást illetően.