Bemutatkozás
Kedves Íjásztársak!

Néhány mondatban szeretnénk Önnel megismertetni üzletünkkel.

2007. áprilisában nyitottuk meg Szegeden íjászboltunkat, amelyet vásárhelyi üzletünk 2002-ben történt megnyitása előzött meg.
Azzal a célzattal nyitottuk meg boltunk, hogy végre Szegeden is méltó helyen és színvonalon legyenek kiszolgálva a leendő és már gyakorlott íjászok.
Fő és egyetlen profilunk az íjászat. Nálunk az íjászat nem kiegészítő tevékenység, mint egy vadászboltban  vagy egy  sportboltban. Ennek a széles választék és a megfelelő szakmai háttér miatt van óriási jelentősége. Sajnos naponta találkozunk a hozzáértés hiánya miatt rosszul kiválasztott felszerelés okozta kellemetlenségekkel. Mivel az íjak a közbiztonságra fokozottan veszélyes eszközök, ezért nem mindegy, hogy ki mit használ, hol és hogyan. Ebben nyújtunk mi segítséget a sokéves tapasztalatunk felhasználásával, kiszűrve a helytelenül megválasztott felszerelés miatt előforduló problémákat, ezzel is elősegítve, hogy e gyönyörű sportág valóban az öröm forrása legyen.
Működésünk során folyamatosan fejlesztjük magunkat, boltunk árú választékát és szakmai hátterét, hogy minél jobb feltételeket tudjunk biztosítani vásárlóinknak.


Reméljük Önnel is találkozunk!

Szeretettel várjuk!